6162
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
חולמים בעברית - סופרים ישראלים מדברים
ספרים לחופשה
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
בישול ואפיה
כל ספרי בישול ואפיה
אהרוני פותח שולחן
שתף באמצעות
אהרוני פותח שולחן
ישראל אהרוני
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
49.00
₪
מחיר מקורי לפני הנחה
98.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
``הסקרנות וההתעניינות שלי בבני אדם עוברות לרוב דרך האוכל``, כותב אהרוני בפתיחה לספרו. ``אני מבשל עבור אנשים, מאכיל אותם, טועם מהמאכלים שהם אוכלים, לומד את המטבח שלהם, מספר להם סיפורים וכותב עבורם על אוכל. אגב כך אני פוגש אנשים, לומד על חייהם, מבין את הדמיון והשוני בין בני אדם, וחווה שוב ושוב את המיגוון האינסופי של הקיום האנושי.`` רובם הגדול של המתכונים בספר עונים לתואר ``מתכונים שמבשלים בבית``. אלה מתכונים פשוטים וזמינים, וכל שנדרש כדי להכינם הוא אהבת בישול ואהבת אוכל. המתכונים הביתיים האלה מגובים בפטנטים, ברעיונות ובטכניקות של שפים מקצועיים, שמקלים
...
על העבודה. ``אהרוני פותח שולחן`` מביא מבחר מתכונים מתוך כתבות שהתפרסמו במדור ``אהרוני פותח שולחן`` במוסף ``7 ימים`` של ``ידיעות אחרונות``. זהו אוסף מתכונים רחב, מקיף ומרהיב, הכולל מנות ראשונות, מנות עיקריות, מאפים, תוספות וקינוחים, וביניהם שלל הפתעות, ריחות וטעמים, כאשר ישראל אהרוני, מבכירי השפים בישראל, פותח לנו שולחן ופותח בפנינו את מטבחו הפרטי.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
מודן
שנת הוצאה
:
לא קיים נתון
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת