תקציר
הוא אומנם איש גבוה, אבל כשדורעם גונט מבקש לאכול ולהאכיל, הוא נכנס למטבח בהתלהבות ובחקרנות של ילד קטן. המנות שיוצאות תחת ידיו לפעמים פשוטות, לעיתים מורכבות, אך תמיד מפתחות ומענגות. הוא מדלג בין מתכונים קלאסיים לחדשניים, בין פסטה ופיצה לקינואה ונבטוטים, בין המזרח התיכון למזרח הרחוק. ספר המתכונים הראשון שלו הוא סיכום ביניים של מסע קולינרי מלא תשוקה לאוכל טוב, מתובל בשפע עצום של מידע, סיפורים אישיים וטיפים שימושיים. דורעם גונט מפרסם את מדורו `משהו לאכול` בעיתון הארץ.