תקציר
חמוצים, מתוקים, חריפים הוא ביקור מרתק במטבחו של יעקב לישנסקי, אוהב מטבח מלידה, איש סקרן ויצירתי.יעקב לישנסקי, יליד מטולה, מעביר בספר זה את אהבתו לפירות הארץ ולטעמים השונים והמגוונים, שניתן להפיק מהם דרך שימור, כבישה, רקיחה ועשיית יינות וליקרים.חמוצים, מתוקים, חריפים - מאפשר לכל אחד להכין ריבות ומרקחות מוכרות, כתות שדה, או אפרסקים, להכיר מרקחות מפתיעות כמרקחת קליפת אבטיח, ריבת גזר ודלעת, לשמר אגסים בעראק, לכבוש סלק ממולא בבצלי פנינה, או במיה, או פטריות, וללגום מהיקב הפרטי ליקר רימונים או יין תפוחי עץ.ההנאה מובטחת.