9934
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
משלוח חינם החל מ 169 ש"ח
המומלצים שלנו
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
בישול ואפיה
כל ספרי בישול ואפיה
ללא סוכר בישול ודיאטה
שתף באמצעות
ללא סוכר בישול ודיאטה
ד´´ר יורם קנטר, יעל אביטל, עליזה פלנט, פרופ´ עדינה זיידלר
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
51.50
₪
מחיר מקורי לפני הנחה
103.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
``ללא סוכר, בישול ודיאטה`` מיועד לחולי סוכרת ולשומרי משקל. הוא מספק ייעוץ בנושאי תזונה נכונה לשומרי משקל ומהווה כלי עזר מצוין לתכנון התפריט היומי. כן מכיל הספר הדרכה רפואית קצרה, ובכלל זה כללי התנהגות בחיי היום יום. בספר 300 מתכונים. גולת הכותרת - 60 מרשמים מתוקים, קינוחים ועוגות, ללא סוכר. כמו כן מכיל הספר מרשמים צמחוניים רבים. דיאטה, מתברר, אינה חייבת לגזול את ההנאה מן האוכל. אדרבה, המתכונים המוצעים מגרים את חושי הטעם והריח, ועונים אפילו על דרישותיהם של אניני טעם. הם הותאמו לקשת רחבה של אוכלוסייה ממזרח וממערב, ולהרגלי אכילה של העדות השונות בארץ. `
...
`ללא סוכר, בישול ודיאטה`` נכתב על ידי צוות מקצועי, ששילב שני מומחים, דיאטנית מוסמכת ומהנדסת מזון. כך נתאפשרה התאמה תזונתית אופטימלית לסוכרתיים תוך פירוט הערכים התזונתיים של כל מתכון, ושימת דגש על הכנה קלה ופשוטה של המתכונים. עליזה פלנט היא דיאטנית קלינית מוסמכת, בעלת תואר שני במדעים רפואיים. עובדת כדיאטנית בכירה לענייני סוכרת במרכז הרפואי ``רמב``ם``. יעל אביטל היא מהנדסת מזון, בעלת תואר שני. עובדת כטכנולוגית בכירה באחת ממפעלי ``אסם``. כותבת טור קבוע בשם ``דיאט-שף`` בעיתון ``לאשה``. דר` יורם קנטר הוא רופא בעל תואר PhD בתחום הפרמקולוגיה והתזונה, ומנהל את היחידה לסוכרת ולהפרעות מטבוליות במרכז הרפואי ``רמב``ם``. פרופ` עדינה זיידלר, רופאה מומחית, מנהלת את מחלקת האנדוקרינולוגיה והסוכרת במרכז רפואי בלוס אנג`לס, קליפורניה.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
מודן
שנת הוצאה
:
לא קיים נתון
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת