8186
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
לרבי המכר של לייזה פאנלים בחצי מחיר - לחצו כאן
ספרים לחופשה
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
ספרי בישול ואפיה
מטעמי עיראק
שתף באמצעות
מטעמי עיראק
פסקל פרץ-רובין
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
49.00
₪
מחיר מקורי לפני הנחה
98.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים. ``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``. המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים. במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובו
...
ת, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד. הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח.
קרא עוד
עוד על הספר
שנת הוצאה
:
לא קיים נתון
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול עולמי
סוג כריכה
:
כריכה קשיחה
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת