10196
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
משלוח חינם החל מ 169 ש"ח
המומלצים שלנו
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
בישול ואפיה
כל ספרי בישול ואפיה
עולם הבירה
שתף באמצעות
עולם הבירה
שלמה פפירבלט
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
57.00
₪
מחיר מקורי לפני הנחה
114.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
בירה זהובה ממבשלות צכיה הוותיקות, שיכר כהה עמוק ממנזרי בלגיה, ניחוחות בירת החיטה של גרמניה, הקצף הסמיך של הבירה האירית, ההמולה הססגונית של הפאב האנגלי, הטעמים הנהדרים של מטבח הבירה והמתכונים המפתיעים - כל זאת ועוד בעולם הבירה. עולם הבירה הוא מדריך צבעוני ומרתק לעולם השיכר, המשקה האלכוהולי הנפוץ בעולם: ההיסטוריה של הבירה, דרכי עשייתה, סוגיה השונים, המושגים, המותגים והאנשים הקשורים לעולם הבירה. את אוצר הטעמים והניחוחות משלימים מתכונים נפלאים של בישול עם בירה, מנות ראשונות ומרקים, מנות עיקריות מרחיבות דעת וקינוחים מפתיעים. מחבר הספר שלמה פפירבלט הוא ע
...
יתונאי בכיר, בעל טור בנושאי בירה, יין ושאר אלכוהול, טועם בעל ניסיון רב ומגוון, ומעל לכול, אספן בלתי נלאה של סיפורי שתייה מתקופות שונות וממקומות שונים ברחבי העולם. בנסיעותיו המקצועיות הרבות, ובשנים שעשה כשליח עיתונו באירופה, פקד מבשלות בירה ותיקות בצכיה, בגרמניה, בהולנד ובדנמרק, טבל שפמו בקצף הסמיך של השיכר הבריטי, הפשיל שרוולים ליד כמה דודי בישול בבלגיה, ראה את התעוררות המבשלות הקטנות בארהב, טרח במטבחים בהם מבשלים בבירה, ותיעד את הקשר ההיסטורי והאמיץ שלה עם בני האדם מאז ומעולם. הבירה היא האלכוהול הנפוץ ביותר בתבל, אומר שלמה פפירבלט, היא הלחם של עולם המשקאות. ספריו הקודמים עולם היין והספר החריף ראו אור גם הם בהוצאת אריה ניר.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
מודן
שנת הוצאה
:
2005
מספר עמודים
:
255 עמ'
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול
סוג כריכה
:
כריכה קשה
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת