תקציר
שלוש עשרה ארוחות מלאות ועשרות רבות של מתכונים מציע ספרו השביעי של ישראל אהרוני. כל תחומי המטבח שעסק בהם עד היום מגיעים למיצוי מפואר בארוחות מגוונות, ממטבחים שונים ומסוגים שונים. לצד ארוחת גורמה צרפתית מופיעות ארוחה בוכרית, ארוחת פיקניק, מסיבה, ברביקיו ועוד. לכל ארוחה תפריט מלא והצעה למשקאות, רשימת קניות ועצות רבות בדבר התכנון ושלבי העבודה. "ארוחות ערוכות" איננו רק ספר בישול. זהו ספר שבאמצעותו מתוודע הקורא אל מטבחים שונים, מזווית ראייתו האישית של אהרוני.