בני סיידא ואבי ביטון מבשלים
תקציר
בני סיידא והשף אבי ביטון חברו יחד לספר מלהיב ומרהיב, מוקפד וברור, עם מתכונים מפתיעים וקלי הכנה, שעשויים ממוצרים נגישים ומוכרים - ספר אשר כולו אהבה לאוכל, למטבח ולסועדים. בספר שלפניכם תמצאו מנות שיש בהן קריצה למשהו מיוחד ולא שגרתי - ואת כולן אפשר להכין בקלות: נישנושים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. אוכל פשוט ומתוחכם, אוכל טעים ומאתגר, עם חומרי גלם שיש בכל בית. מנות שמכינים תוך דקות עם מצרכים ספורים, ומנות מושקעות יותר - אלה ואלה קוצרים תשואות עם הסועדים. בני סיידא הוא מחבר רבי-המכר קופסת העוגיות שלי, ארוחות מפנקות, ברגע האחרון, קציצות,... ועוד. אבי ביטון הוא שף ובעלים של מסעדת אדורה בתל-אביב. הספר הזה הוא תולדה של המפגש המיוחד בין שניהם.