דל כולסטרול - בבישול רגיל ובמיקרוגל
תקציר
הכולסטרול הינו אחד המרכיבים העיקריים בסתימות על העורקים המובילים את הדם אל הלב, ובכך מהווה גורם חשוב ביותר למחלות הלב. היום ברור, כי כדי למנוע או לדחות את התהוות הסתימות והתפתחות טרשת העורקים - יש לאכול מזון דל כולסטרול, דל בשומנים בכלל ובשומנים מן החי בפרט, ודל סוכר. יש לזכור שהיווצרות הסתימות מתחילה בגיל צעיר, ולפיך חשוב להתרגל לאכול מזון בריא כבר מילדות. בעיקרו, מכיל ספר זה מתכונים בריאים לאנשים החפצים להמשיך ולשמור על בריאותם, או לכאלה שנוריות אזהרה כבר החלו להבהב לגביהם. לרוב המתכונים בספר מצורפות בנוסף להוראות הבישול הרגילות גם הוראות מפורטות ... לבישול בתנור המיקרוגל, המסייע במהירות הבישול ובשמירה על ערכו התזונתי של המזון. ספר זה, שנכתב בייעוצה ובעזרתה של דיאטנית מוסמכת, מוכיח שזה יכול להיות גם טעים, גם בריא וגם נאה לעין. טובה ארן מנצלת את נסיונה העשיר בתחום הגאסטרונומיה לכתיבת ספרי בישול מעולים ולעריכתם. בהיותה מורה, מארגנת תערוכות מזון ואמנות, וכן מנהלת מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון, השכילה להגיש מתכונים ברורים, פשוטים להכנה, נאים ביותר ו... מצליחים. ספריה האחרים שזכו להצלחה מרובה: קישוטי מזון, הבישול הביתי, פלאי המיקרוגל (בעריכתה), וכן סדרת ספרים מקצועיים עבור מרכזי הדרכה לאירוח ותרבות המזון של תנובה. עוד על הספר
- הוצאה לאור:
מודן
- שנת הוצאה:
לא קיים נתון
- ז'אנר:
בישול ואפיה, בישול
- סוג כריכה:
כריכה רכה