5103
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
חולמים בעברית - סופרים ישראלים מדברים
ספרים לחופשה
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
מדריכים
עידן חדש ומיינדפולנס
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
ראשית קריאה
ספרי ילדים
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
רומן גרפי
אמנות
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
בישול ואפיה
כל ספרי בישול ואפיה
המסעדה הגדולה בעולם
שתף באמצעות
המסעדה הגדולה בעולם
ערד ניר
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
119.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
כמו ילד שנחשף לעולם ורץ לספר לחברה, כך הרגשתי כשגיליתי את האוכל הטורקי. הספר אינו מתיימר להיות מדריך מסודר ושלם למסעדות איסטנבול, גם לא ספר בישול שיטתי של אוכל טורקי. זהו ספר אישי שהחלטתי לכתוב כדי לשתף עוד אנשים בחוויית הגילוי של האוכל הנפלא הזה בעיר המרהיבה הזאת. המטבחים והשולחנות המועדפים עליי נמצאים על שתי גדות הבוספורוס. שם מקור האובססיה שלי. בכל המקומות המוזכרים בספר אכלתי בעצמי. את כל המאכלים טעמתי. את המתכונים בחרתי רק מהמנות שאהבתי. את כולם בישלתי. אהבתו של ערד ניר לאוכל הטורקי היא אהבה חושנית ונטולת פשרות. בספר המסעדה הגדולה בעולם הוא מובי
...
ל אותנו למסע קולינארי באיסטנבול – אל השדרות, הרחובות והסמטאות שהן גן עדן לחובבי אוכל, אל ריחות המטבח הטורקי ונפלאות טעמיו. בספר תמצאו מתכונים מובחרים, הסברים על מקור המנות והרכבן והמלצות היכן כדאי לאכול אותן. ערד ניר, עורך חדשות החוץ של ערוץ 2, ביקר בעיר הענקית הזו אין-ספור פעמים וגילה עוד ועוד אתרי חובה. מדוכני רחוב ומסעדות פועלים עממיות, שבהם אוכלים מדי יום מיליוני עוברים ושבים ועד למקדשי אוכל, שבהם מגישים, מול נופים מרהיבים, ארוחות של סולטנים. לאחר שסעד במיטב המסעדות בעולם, על שולחנותיהם של בכירי השפים, השתכנע ערד ניר שבכל המובנים איסטנבול היא אכן המסעדה הגדולה בעולם.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
אריה ניר
,
מודן
שנת הוצאה
:
2010
מספר עמודים
:
271 עמ'
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג