6155
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
חולמים בעברית - סופרים ישראלים מדברים
ספרים לחופשה
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
בישול ואפיה
בישול
כרמלה ואני
שתף באמצעות
כרמלה ואני
דניאל זך
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
49.00
₪
מחיר מקורי לפני הנחה
98.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
כרמלה ואני הוא ספרו הראשון של דניאל זך, הבעלים והשף של המסעדות כרמלה בנחלה במדרחוב נחלת בנימין בתל־אביב והלנה בנמל קיסריה. זהו ספר שימושי שאמור להיות תלוי יחד עם שאר כלי המטבח, ולפנות את הידיים ואת משטחי העבודה לדבר האמיתי - הבישול. הספר מציג מתכונים למנות דגל אהובות מכרמלה בנחלה כמו אגס צלוי וגבינה כחולה בסלט רוקט מנות מהבית היקי של זך דוגמת צלי עם כופתאות תפוחי אדמה וכרוב וכן מנות שהושפעו מהשוק - כמו סביצה עם גרגירי רימון, פלחי קלמנטינה וכוסברה. כל המתכונים בספר עברו התאמה למטבח הביתי והם פשוטים וידידותיים. רוב המרכיבים זמינים גם בסופרמרקט, אבל זך
...
ממליץ לקנות אותם בשוק, שם הם טריים וטעימים הרבה יותר. המתכונים מלווים בצילומים בהירים ומפתים, ודניאל זך חולק עם הקוראים בשמחה גם הרבה עצות טובות שאסף. “אני דוגל בהתעסקות מינימלית עם חומרי הגלם. הטבע עושה בשבילנו את רוב העבודה ואני עדיין מנסה, בכל יום מחדש, ללמוד להתאפק. אני מקווה שתיהנו מן הספר הזה לפחות כמו שאני נהניתי לבשל אותו,” אומר זך.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
מודן
שנת הוצאה
:
2009
ז'אנר
:
בישול ואפיה
,
בישול
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת