אותי, "אבל מתי תספיקי?" אני תמיד עונה: "לפני, אחרי ותוך כדי."זה התחיל כשהפכתי למשפחה. הבנתי שאף אחד לא עוצר בשבילי את הזמן, חישבתי מסלול (חיים) מחדש והבנתי שהכול קורה תוך כדי, גם המטבח. בלי לעצור, בלי להתרגש, ובלי לחשוב יותר מדי על איך לעזאזל אני מצליחה לארח, או סתם להכין צהריים לחבורת ילדים רעבים, כשיש לי תינוק על הידיים.
זה הספר הרביעי ואני מרגישה כמו עם ילד רביעי. אני פחות מתרגשת, הכול יותר פשוט ומשוחרר. הספר הזה בא לעזור גם לכם לייעל, להקליל, לפשט, ולעשות הכי טעים שיש.
בספר תמצאו סלטים, מרקים, מאפים, תבשילים וקינוחים. יש בו גם פרק מיוחד של מתכונים לצנצנות שיעשירו את המטבח שלכם בממרחים, חמוצים, כבושים, ריבה וגרנולה, ופרק עם 'אוכל שילדים אוהבים' שכולל מנות עיקריות טעימות ופשוטות להכנה שישמחו גם קטנים וגם גדולים.
זהו ספר הבישול הרביעי של חגית ביליה, האישה מאחורי בלוג האוכל המצליח 'לייזה פאנלים'. ספריה הקודמים, 'ספר המטבח של לייזה פאנלים', 'יומן מטבח קטן של עקרת בית גדולה', ו'קל, קל, קל', ראו אור בהוצאת מודן והיו לרבי־מכר.