תקציר
אין כמו מרק חם ומהביל כדי להשכיח את הקור שבחוץ. עם ירקות, עוף, דגים או בשר - מרק אמיתי תוצרת בית, במתכונים מהירי הכנה ועם המון ערכים תזונתיים. את המרק תוכלו להכין ולאכול עוד הערב, וכאן תוכלו גם לקבל רעיונות לתיבולים שונים ודרכי הכנה מגוונות. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.