תקציר
ערב שישי, האורחים ישובים לשולחן האוכל. ריח מגרה מגיע מכוון המטבח ומעורר את סקרנותם. צהרי יום סגריר, הילדים מגיעים רטובים מבית-הספר. אדים מהכלים וריח ביתי מקבלים את פניהם. במלה אחת - מרק! לכל עונה סוג המרק שלה. לכל ארוחה - הפתיחה המתאימה. חנה שאולוב, הידועה במגוון ספרי בישול פרי עטה, מגישה את מיטב מתכוני המרקים: מרקי ירקות ומרקים חלביים. מרקי בשר ועוף, מרקים קרים ומרקים לאומיים, כל אלה מלווים בהסברים פשוטים ובשלל תמונות. והריחות - הו, איזה ריחות!