ספר לחם (וגם עוגות ועוגיות)
תקציר
מהו לחם? האם בלילה פשוטה של קמח ומים או חומר מאגי, שככל שתרחיק בתולדות התרבות תמצא אותו מככב בריטואלים הקדומים ביותר של האנושות. לא בכדי, הלחם הוא יסוד החיים הראשוני המשמש את כל בני האדם כמזון בסיסי ואת אניני הטעם במסעדות פאר. הדפים בספר לא רק יפים, הם יגרו את תאבונכם ליצור את הנס הזה במטבח הפרטי שלכם ויחוללו בבית שמחת חיים ועליצות. לאחר שתאפו את מגוון מתכוני הלחם, הלחמניות, מאפי השמרים והעוגות, לא תהיו זקוקים לשום דבר נוסף כדי להעריך את טעמם. פרוסת לחם מהבילה, מרוחה בחמאה וכוס יין לידה הינם ארוחת מלכים בזכות עצמם. הספר נכתב על ידי הילית רינון - חמו... , לאחר הצלחתו הגדולה של ספר הבישול הראשון שלה "הברירה הטבעית", ולאור נסיונה ב"פארין" - המאפייה שלה. המתכונים נכתבו בצורה ברורה וידידותית על מנת שגם עובר - אורח חף מכל ידע יוכל...