תקציר
בקבוקי האלכוהול שקיבלתם לחג מעלים אבק? אילו רק ידעתם מה לעשות איתם... קחו שייקר וקרח, והספרון הבא ילמד אתכם כמה טריקים של מקצוענים, כדי שתוכלו לערבב ולרקוח אלכוהול עם מיצים, עם פירות ואפילו עם פלפלים חריפים. שלל מתכוני קוקטיילים על בסיס וודקה, ויסקי ועוד, בלי פשרות ועם המון טעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.