7028
Toggle navigation
התחברות / הרשמה
חיפוש לפי שם ספר או סופר/ת
משלוח חינם החל מ 169 ש"ח
המומלצים שלנו
חדש על המדף
ספרים אהובים בטיקטוק
ספרי סיפורת
ספרי קומדיה רומנטית
ספרות מקור
רומן היסטורי
ספרות מתורגמת
הסדרה לספרות יפה
כל ספרי סיפורת
מדע בדיוני ופנטזיה
ספרי רומן רומנטי
הצג הכל ...
ספרי מתח
ספרי מתח
ספרות מתורגמת
ספרות מקור
ספרי אימה
מתח סקנדינבי
כל ספרי המתח
הצג הכל ...
עיון והדרכה
ספרי בודהיזם
סדרת פסיכה
ספרי היסטוריה ומלחמות
ביוגרפיות
מדריכים
הגות פילוסופיה ושירה
בריאות ותזונה
מוסיקה ותווים
ספרי פסיכולוגיה
עסקים, ניהול וכלכלה
הריון, לידה, זוגיות ומשפחה
יהדות
כללי
כל ספרי עיון והדרכה
הצג הכל ...
ילדים ונוער
ספרי גני ילדים
ספרי נוער
נוער צעיר
מדריכים ואטלסים לנוער
ראשית קריאה
ספרי פעוטות
ספרי קומיקס
ספרי עיון והעשרה
סדרת הרפתקה
ספרי ספורט
משימה עולמית
שעת קריאה
הצג הכל ...
בישול ואפיה
בישול
אפיה וקינוחים
אז מה אוכלים היום?
צמחוני וטבעוני
בישול עולמי
ספרים ברוסית
ספרי בישול לילדים
כל ספרי בישול ואפיה
הצג הכל ...
משרד הביטחון
האוניברסיטה משודרת
כללי
אנגלית
כללי
ספרי פנאי
ספרי מתנה
מחזות בית צבי
אלבומים
טבע וארץ ישראל
אמנות
ספרים באנגלית
ספרי צביעה
הצג הכל ...
הבלוג
אודות מודן
about us
יצירת קשר
הגשת כתב יד
הצהרת נגישות
תקנון רכישה באתר
משלוחים והחזרות
ביטול עסקה
בית
ספרי סיפורת
כל ספרי סיפורת
שבחי העגבניה ולקחי הצנון
שתף באמצעות
שבחי העגבניה ולקחי הצנון
אדוארד בראון
הוספה למועדפים
ספר מודפס
מחיר
77.00
₪
רכישה מרוכזת
תקציר
``התחלתי לבשל בערך בזמן שהתחלתי לתרגל מדיטציית זן בשנת 1965. שני התחומים האלה העשירו את חיי במשך השנים, עד כי כיום הם נראים לי בלתי נפרדים. אני אוהב את משחק הגומלין בין תרגול רוחני רשמי לבין חיי היומיום. ``הבישול אינו רק אמצעי גוזל זמן להשגת מטרה: הוא עצמו תהליך של ריפוי, מדיטציה והזנה. בנקודה מסוימת אמר המורה שלי לזן, שנוריו סוזוקי רושי: ``אינך משפיע רק על המזון, אתה משפיע על עצמך, ואתה משפיע על זולתך. אנחנו ממעטים בערך עצמנו כאשר אנחנו מתרכזים בהקלה מיידית ובהנאה מיידית ואיננו רואים כי באמצעות העבודה אנחנו מבטאים אהבה``. אדוארד בראון היה הטבח הראש
...
י של מרכז הזן החדש בטסהארה במשך כמה שנים. רבים מהסיפורים בספר זה מקורם בהתנסויות אישיות שלו בתקופה זו. בשנת 1971 הוסמך אדוארד בראון לכהן זן על ידי שונריו סוזוקי רושי. ובמשך שנים רבות היה מורה זן ומנהל אדמיניסטרטיבי במרכז הדן שבסן פרנציסקו. על בישול הוא אומר: ``כשאני מבשל אני רוצה משהו פשוט וטוב - אין הוא חייב להיות מתוחכם או מרהיב, ואין צורך שיהיה הטוב ביותר או הנפלא ביותר. אני מקפיד על חומרים טובים ומטפל בהם כהלכה``. שבחי העגבניה ולקחי הצנון הוא קובץ של סיפורי זן נפלאים בצד מתכונים פשוטים וטעימים להפליא.
קרא עוד
עוד על הספר
הוצאה לאור
:
מודן
שנת הוצאה
:
1997
מספר עמודים
:
272
ז'אנר
:
ספרי סיפורת
ביקורות הקוראים
(0 דירוגים)
הוסף דירוג
x
כתוב ביקורת
הוסף דירוג
*
שלח ביקורת