תקציר
הספר הזה מוקדש למטבחי אגן הים התיכון, מסוריה עד ספרד, ממרוקו עד טוסקנה. הוא מוקדש לחוכמה הגלומה בהם, לפשטות שלהם, לתיחכום ולעושר המאפיינים אותם ולכל הטריקים הערמומיים שלהם, שעושים את הארוחה שמחה יותר. הספר הזה מיועד לאנשים שאוהבים לחזור הביתה מהשוק עם סלים עמוסים להתפקע, וגם לכאלה שכבר נקעה נפשם מטירמיסו. למי שמחפשים מתכונים קצרים, בלי שנים עשר שלבי הכנה וללא הסכנה של כיור מלא כלים אחר כך. ובעיקר למי שמודה שהוא מת על מנגל. הספר הזה מוקדש לך, ולכל מי שרוצה לעשות חיים, עם אוכל, ים ושמש גם.