כשר לפסח
תקציר
נירה רוסו מוכיחה שהטענה אין מה לבשל בפסח שגויה לחלוטין. עשרות מתכונים מהמטבח האיטלקי כמו מהמרוקאי, מהרוסי כמו מהספרדי. לצד מתכונים העל בסיס מצות וקמח מצה, כאלה המבוססים על הירקות המאפיינים את החג והאביב: כרישה, ארטישוק,, כרפס, פול, אגוזים ועוד. מבורקס מצות ועד פורל באגוזים, מעגל בארטישוק ועד ניוקי גבינה בתרד, כל אלה בהוראות ברורות וצילומים מגרים.
עוד על הספר
- הוצאה לאור:
מודן
- מספר עמודים:
190 עמ'
- ז'אנר:
בישול ואפיה, בישול
- סוג כריכה:
כריכה קשיחה
לקוחות שהתענינו בספר זה אהבו גם