סלט - חגיגה של ירקות קטניות ודגנים
לימור לניאדו - תירוש
תקציר
חומרי הגלם המצוינים שארצנו בורכה בהם, שילובם היצירתי והשימוש במבחר שיטות הכנה פותחים בפנינו אינספור אפשרויות להגשת מגוון סלטים מרהיבים בטעמים מפתיעים.
בספר זה תמצאו מתכונים יצירתיים ופשוטים להכנת סלטים וטיפים מועילים לטיפול בחומרי הגלם. אלו ישמשו אתכם בהכנת סלטים גדולים - המתאימים להגשה כמנה מרכזית לשולחן באירוח חגיגי קטנים - שיככבו בשולחן מזטים צבעוני אסיאתים חצופים וססגוניים, המתאימים לאקלים הקיצי שלנו, ואנטיפסטי אלגנטי ומדויק.
גם החומוס והטחינה - מעמודי התווך של המטבח המקומי -זוכים לתשומת לב מיוחדת בשלל מתכונים, מסורתיים וגם חדשניים. פרק חש... וב מוקדש לתורת הרטבים המחברים בין מרכיבי הסלט ומעניקים לו את חתימת ידכם.
לימור לניאדו תירוש היא שפית, בעלת הבלוג המצליח "מטבח מקומי". במשך שנים הייתה בעלת טור קבוע בגלריה־שישי של עיתון הארץ. ספרה הראשון, מנה עיקרית, היה לרב־מכר. לקוחות שהתענינו בספר זה אהבו גם