שמחות קטנות
תקציר
בחיים האמיתיים לא כל אירוח מתוכנן שבוע מראש. לפעמים מחליטים לארח ברגע האחרון. הספר שלפניכם כולל למעלה מ-100 מתכונים ועוד עשרות טיפים ורעיונות, שיהפכו את משימת הבישול לקלה ואת האירוח עצמו לחוויה שמשמחת את כולם.
איך מעמידים מזנון בראנץ´ עשיר תוך שעה? מה עושים עם אתגר ארוחת שישי, שהיא בדרך כלל רבת משתתפים ורב־גילית? ומה יכינו הטירונים בענייני אירוח? הספר מכיל מתכונים לכל הזדמנות: לבראנץ´ של שבת בבוקר, לארוחת שישי בערב, לארוחה עם חברים, על האש, מסיבה, לארוחה חלבית, ואפילו לאירוח קליל ומתוק בשעות אחר הצהריים.
אורלי פלאי־ברונשטיין חתומה על כמה מרבי־... המכר של עולם הבישול (´ששת´, ´ספר העוף´, ´המטבח הבריא´, ´המטבח הצמחוני´, ´על השולחן אקספרס´ ועוד), כותבת במגזין ´על השולחן´ כבר חמש־עשרה שנים ובעלת טור אוכל קבוע ב´וואלה´. עינת אביטל אשת שיווק, מפיקה ופוּדית בנשמה. חתומה על הפקה של אירועי אוכל ויין כמו טקס פרסי האוכל של ´טיים אאוט´, פסטיבלי האוכל, האפייה והיין של ´על השולחן´. עוד על הספר
- הוצאה לאור:
מודן
- שנת הוצאה:
2014
- מספר עמודים:
220 עמ'
- ז'אנר:
בישול ואפיה, בישול
- סוג כריכה:
כריכה קשיחה
לקוחות שהתענינו בספר זה אהבו גם